Από το 1922 ...

Είναι υπέροχο να διαπιστώσουμε ότι η βιομηχανία στο σύνολό της έχει δει μια επιστροφή στην τοπική παραγωγή , ομοίως είμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε  σε αυτό το κίνημα . Περισσότερο από έναν εκθεσιακό χώρο , πάνω απ΄ όλα είμαστε μια δημιουργική ομάδα που εκτιμά τον απλό σχεδιασμό, τα φυσικά υλικά, την ποιότητα κατασκευής και την πολυτέλεια στη δημιουργία. Έπιπλα  που είναι αρμονικά, όμορφα και ζωντανά για τον χώρο σας.

Συνδυάζουμε τα σύγχρονα σχέδια με τις τεχνικές του παλιού καιρού και είμαστε υπερήφανοι για τον εαυτό μας. Τα σχέδια μας δεν παράγονται μαζικά , ωστόσο  τα  φτιάχνουμε πραγματικά μοναδικά. Μια καθιερωμένη σχέση εμπιστεύτηκε στην εταιρεία τον συνεχή πειραματισμό των μορφών, υλικών και φινιρισμάτων που υποστηρίζονται από τη συνεχή καινοτομία της τεχνολογίας.

Χάρη σε αυτή τη σχολαστική έρευνα, η εταιρεία μας έχει γίνει συνώνυμη με την ποιότητα στη σωστή τιμή, χωρίς συμβιβασμούς , προκειμένου να βελτιωθεί η ζωή των ανθρώπων .Όταν το ξυλουργείο ξεκίνησε να γίνει “παλιό”, αντικαταστήσαμε τη σμίλη μας  με υψηλή τεχνολογία, συνεχίζοντας να επενδύσουμε στις μηχανές μας . Γι ‘αυτό παράγουμε σχεδιασμό, αλλά συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε τα χέρια μας και πάντα αισθανόμαστε τεχνίτες.

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

Βρίσκουμε λύσεις για κάθε ανάγκη σας, προτείνουμε εξαιρετικά ευέλικτα, ολοκληρωμένα συστήματα επίπλωσης, κατάλληλα για κάθε νέα τάση στη σύγχρονη ζωή που εγγυάται ένα υπέροχο και πολύ ενδιαφέρον σπίτι σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ 96

ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ 96 – ΔΑΦΝΗ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ 98 ΔΑΦΝΗ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ 98 – ΔΑΦΝΗ

ΤΗΛ . 210 9762991